Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Gerard Smit

Coach/Trainer


Nieuws/Berichten

15-08-2023

Film TIp: Tony Robbins

Ik heb veel geleerd van Tony Robbins. Een pracht mens met een enorme drive om mensen te helpen. Mocht je dit fenomeen niet kennen dan is de docu op Netflix een aanrader. 

Lees meer

22-08-2023

 Burn-out bij jongeren

 Studeren, werken, een sociaal leven, je familie regelmatig bezoeken, sporten en ook nog goede cijfers halen. Dit kan behoorlijk wat stress opleveren bij jongeren. Het aantal jongeren, en zelfs kinderen met stress– en burn-out gerelateerde klachten neemt dan ook toe

 

Lees meer

.

CoachinInhoud

 Wie ben ik in een notendop:

Ik ben Gerard Smit. Ik heb een enorme drive en passie om jouw verder te helpen op het moment dat je even vastloopt.

Vooral de Millenials en GEN Z  hebben mijn aandacht ( leeftijden 20-45 jaar). Deze doelgroep heeft het niet makkelijk in deze tijden. Mijn Power ligt in de manier hoe ik deze doelgroep bewuster kan maken van hun eigen vaak nog onbenut potentieel.

Om te beginnen wil ik aangeven dat ik een leerzaam en avontuurlijk leven heb geleid. Van een zeer uitdagende tijd als kleine jongen en een uitdagende pubertijd tot aan het leiden van een grote organisatie. Van jongs af aan droomde ik ervan om vrachtwagenchauffeur te worden, aangezien dit een vorm van vrijheid voor mij was. Na mijn schooltijd heb ik mezelf opgeleid tot goochelaar tijdens mijn lange ritten en pauzes als vrachtwagenchauffeur. Dit was altijd al  een droom om mensen te vermaken. Naast mijn  werk trad ik dan ook zeer regelmatig op als goochelaar.

Na enkele jaren als vrachtwagenchauffeur heb ik mijn carrière veranderd naar de  Retail, begonnen als verkoper en uiteindelijk eindigde ik bij de grootste Retailer in elektronica waar ik de droom kreeg om directeur van een winkel te worden. Na een aantal jaren is deze droom uiteindelijk uitgekomen en werd ik de directeur van een prachtige winkel in Arnhem met 80 medewerkers.

Na een scheiding en een burn-out heb ik mijn carrière veranderd naar een kleiner bedrijf al zijnde bedrijfsleider. Ik heb zoveel mogen bereiken binnen mijn werkervaring omdat ik altijd bezig was met het ontwikkelen van de medewerker en van de teams waar ik mee mocht werken. Het begeleiden van mensen zit in mijn DNA. Ik ben vastbesloten om mijn levenservaring en passie voor persoonlijke groei te delen met anderen als coach en trainer.

Ik ben POST HBO opgeleid tot transformationeel coach, trainer en veranderbegeleidskundige. Daarnaast vele trainingen gevolgd die allemaal te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling. 

Het is mijn droom en doelstelling om zoveel mogelijk mensen te mogen ondersteunen in hun zoektocht naar innerlijk rust en of geluk en het behalen van hun doelen.