Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Gerard Smit

"Het is nooit te laat om een nieuwe weg in te slaan"


Nieuws/Berichten

15-08-2023

Film TIp: Tony Robbins

Ik heb veel geleerd van Tony Robbins. Een pracht mens met een enorme drive om mensen te helpen. Mocht je dit fenomeen niet kennen dan is de docu op Netflix een aanrader. 

Lees meer

22-08-2023

 Burn-out bij jongeren

 Studeren, werken, een sociaal leven, je familie regelmatig bezoeken, sporten en ook nog goede cijfers halen. Dit kan behoorlijk wat stress opleveren bij jongeren. Het aantal jongeren, en zelfs kinderen met stress– en burn-out gerelateerde klachten neemt dan ook toe

 

Lees meer

.

CoachinInhoud

 

 

Stoppen met roken in 2-3 uur?

Dit lijkt te mooi om waar te zijn.

Het kan echt zo zijn, wanneer jij ECHT wilt stoppen met roken en er helemaal klaar mee bent.

Ik pak de overtuiging aan die jij hebt omtrent jouw rookgedrag. Je zal ervaren hoe jij bent gehersenspoeld en dat alle overtuigingen die jij hebt echt totale onzin is.

Kortom, wanneer jij het lef hebt om te zeggen "Ja Gerard, help mij te stoppen met roken", dan doen we samen een intake, live of online. Dan kijken we samen of jij er klaar voor bent om dit te ervaren. 

Ik ben er niet om te zeggen wat goed en fout is, want dat is niet wat er speelt rondom het roken. Ik ben er om je te helpen in te zien dat jouw huidige waarde, die jij geeft aan jou gedachte rondom het roken, opnieuw geprogrammeerd kan worden.

 

  1. "Het beste moment om te stoppen met roken was de dag waarop je begon,
  2. het op een na beste moment is vandaag".