Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Gerard Smit

Trainer


Nieuws/Berichten

15-08-2023

Film TIp: Tony Robbins

Ik heb veel geleerd van Tony Robbins. Een pracht mens met een enorme drive om mensen te helpen. Mocht je dit fenomeen niet kennen dan is de docu op Netflix een aanrader. 

Lees meer

22-08-2023

 Burn-out bij jongeren

 Studeren, werken, een sociaal leven, je familie regelmatig bezoeken, sporten en ook nog goede cijfers halen. Dit kan behoorlijk wat stress opleveren bij jongeren. Het aantal jongeren, en zelfs kinderen met stress– en burn-out gerelateerde klachten neemt dan ook toe

 

Lees meer

.

CoachinInhoud

Trainingen en workshops zijn een effectieve manier voor bedrijven om te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers en management. Hier zijn enkele redenen waarom:

  1. Verbetering van vaardigheden:Trainingen en workshops bieden medewerkers en management de kans om specifieke vaardigheden te ontwikkelen die van waarde zijn voor hun functie. Dit kan bijvoorbeeld inhouden het verbeteren van communicatievaardigheden, leiderschapskwaliteiten of technische vaardigheden.

  2. Stimulering van innovatie en creativiteit: Door de deelnemers te blootstellen aan nieuwe ideeën en technieken, kunnen trainingen en workshops hen inspireren om hun eigen manier van denken te veranderen. Dit kan leiden tot innovatie en creativiteit in hun werk.

  3. Versterking van de teamgeest: Trainingen en workshops kunnen ook worden gebruikt om de teamgeest te versterken door medewerkers de kans te geven om samen te werken en te leren van elkaar. Dit kan helpen om een positieve werksfeer te creëren en de motivatie van medewerkers te verhogen.

  4. Vermindering van stress: Trainingen en workshops kunnen ook worden gebruikt om medewerkers te helpen omgaan met stress. Dit kan bijvoorbeeld inhouden het aanleren van technieken voor time-management of het verbeteren van emotionele intelligentie.

  5. Verbetering van de prestaties: Trainingen en workshops kunnen bijdragen aan de verbetering van de prestaties van medewerkers door het verhogen van hun vaardigheden, het stimuleren van innovatie en creativiteit en het verminderen van stress. Dit kan leiden tot een verbetering van de productiviteit en een vermindering van werkgerelateerde kosten.

In samenvatting, trainingen en workshops kunnen een effectieve manier zijn voor bedrijven om te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers en management. Door het verbeteren van vaardigheden, het stimuleren van innovatie en creativiteit, het versterken van de teamgeest, het verminderen van stress en verbetering van prestaties, kan een bedrijf een positieve impact hebben op de motivatie, productiviteit en over-all prestaties van haar medewerkers en management.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend intake gesprek. Tijdens dit gesprek nemen de vragen die u heeft door en gaan we samen kijken of we iets kunnen betekenen voor uw organisatie.