Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Gerard Smit

Dé Coach die jou verder brengt


Nieuws/Berichten

15-08-2023

Film TIp: Tony Robbins

Ik heb veel geleerd van Tony Robbins. Een pracht mens met een enorme drive om mensen te helpen. Mocht je dit fenomeen niet kennen dan is de docu op Netflix een aanrader. 

Lees meer

22-08-2023

 Burn-out bij jongeren

 Studeren, werken, een sociaal leven, je familie regelmatig bezoeken, sporten en ook nog goede cijfers halen. Dit kan behoorlijk wat stress opleveren bij jongeren. Het aantal jongeren, en zelfs kinderen met stress– en burn-out gerelateerde klachten neemt dan ook toe

 

Lees meer

.

CoachinInhoud

Coaching is een krachtige tool om jouw persoonlijke en professionele groei te stimuleren. Het is een proces waarbij jij wordt begeleid en ondersteund bij het verkrijgen van inzicht in jouw eigen denken en gedrag, en bij het ontwikkelen van de vaardigheden en inzichten die nodig zijn om jouw doelen te bereiken.

Als coach ben ik er om jou te helpen bij het ontdekken van jouw ware potentieel en bij het aanpakken van de uitdagingen die jij tegenkomt. Of het nu gaat om het verbeteren van jouw zelfvertrouwen, het oplossen van conflicten op het werk, of het realiseren van jouw persoonlijke dromen, ik ben er om jou te begeleiden en te ondersteunen.

In mijn coaching help ik jou bij het verkrijgen van inzicht in jouw eigen gedachten en gedrag, en bij het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om  jouw doelen te bereiken. Samen gaan we op zoek naar de oplossingen die bij jou passen, en ik help jou bij het implementeren ervan in jouw dagelijks leven.

Als coach ben ik niet alleen een luisteraar, maar ook een gids die jou helpt bij het verkrijgen van inzicht in jouw eigen gedachten en gedrag. Door mijn eigen levenservaring en opleiding als coach, ben ik in staat om jou te begeleiden bij het verkrijgen van inzicht in jouw eigen gedachten en gedrag en bij het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om jouw doelen te bereiken.

Als jij klaar bent om jouw leven naar een hoger niveau te tillen, neem dan contact met mij op om te bespreken hoe ik jou kan helpen jouw doelen te bereiken en jouw leven naar een hoger niveau te tillen.